AftensmadAlle opskrifter

DEN PERFEKTE OPSKRIFT TIL DE DOVNE: TORTILLASUPPE MED MAJS OG BØNNER


Sig hej til dovne mandage i nattøj, overspringshandlinger, Netflix maraton og en kæmpe skål af den nemmeste suppe, du måske nogensinde har lavet. Sig hej til tortilla suppe.

Tortilla suppe er i al sin enkelhed den ret, man tyr til, når man gerne vil have de ting, der er inden i en tortilla, men ikke gider alt besværet med at hakke, stege, rulle og folde. Den er fyldt med majs, bønner, squash og søde kartofler og er i det hele taget varm, nærende, nem og bare helt perfekt til de der dage, hvor man virkelig bare ikke gider.

Hvad? Sig ikke, at du ikke også har de dage?

Det har jeg. Og i dag er én af dem. Én af de dage, hvor man ikke er syg nok til at sætte alt i bero, men pylret nok til ikke at ville gå udenfor, lave noget aktivt eller i det hele taget røre sig ud af flækken. Det eneste denne her pige vil, er at krølle sig sammen i hjørnet med en stor skål tortilla suppe. Og det er lige, hvad hun har tænkt sig at gøre.

Nu. Hun efterlader jer derfor med intet andet end en beskeden photobomb og en opskrift – sådan som det bør være på en mandag!

Med ønsket om en god mandag fyldt med saltede fortove, varm mad og gode tilbud!

  

Print Recipe
Tortilla suppe
Tortilla suppe
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer
personer
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer
personer
Tortilla suppe
Instruktioner
  1. Varm olien op i en stor gryde og steg løg og hvidløg ved medium varme. Efter et par minutter tilsættes grøntsagsbouillon. Lad koge under låg i 15 minutter.
  2. Efter 15 minutter tilsættes squash, søde kartofler, tomater, bønner, majs og krydderier. Lad koge yderligere 15 minutter.
  3. That's it - suppen er færdig! Server med tortilla chips, bagte tortillapandekager eller avokado og nyd livet!
Del denne opskrift

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial