Vegansk torskerognssalat
Vegansk torskerognssalat vil være perfekt til den familiefrokost, du står og skal medbringe noget til – og der er sikkert ingen der vil opdage, at den faktisk er vegansk. Kan fint holde sig et par dage i køleskabet.
Antal personer
4personer
Tilberedningstid
10minutter
Antal personer
4personer
Tilberedningstid
10minutter
Instruktioner
  1. Kom den røgede tofu i en foodprocessor eller minihakker og kør, indtil konsistensen er helt fin.
  2. Overfør den røgede tofu til en skål og top med mayo, soyayoghurt, citron og masser af salt og peber. Start med 4 spsk soyayoghurt og saft fra ½ citron og arbejd dig frem derefter – jeg tilsatte en ekstra spsk soyayoghurt og saften fra en hel citron. Rør godt sammen og smag til med masser af salt og friskkværnet sort peber.
  3. Server på ristet rugbrød og vær et lykkeligt menneske!
Recipe Notes

Hvis du vil lave din egen veganske mayo, så har jeg opskriften lige her.

Del dette: