Vegansk ‘smøreost’ på den nemme måde
Vegansk smøreost kan varieres i det uendelige, og det vil jeg da virkelig anbefale, at man gør. Det vigtigste er citron og gærflager, så osten kan blive dejligt tyk – men ellers er der ingen regler!
Antal personer Forberedelses tid
4personer 5minutter
Ventetid
24timer
Antal personer Forberedelses tid
4personer 5minutter
Ventetid
24timer
Ingredienser
Instruktioner
  1. Kom soyayoghurten i en skål og tilsæt alle ingredienserne. Brug saften fra hele citronen og tag skal fra ½. Hak persille og forårsløg så fint, som du gider. Rør godt rundt og smag til. Overfør til to mindre forme, dæk til med husholdningsfilm og stil i køleskabet 24 timer. Efter 24 timer skulle den gerne være stivnet så tilpas meget, at den ikke længere føles som dip, men mere som noget, der kan smøres på brød. Velbekomme!

Del dette: