Vegansk ragout med svampe og squash
Brug de grøntsager, du har liggende i køleskabet og tilsæt f.eks. kikærter eller butter beans, hvis du vil give retten noget mere fylde.
Antal personer Forberedelses tid
4personer 10minutter
Tilberedningstid Ventetid
50minutter 40minutter
Antal personer Forberedelses tid
4personer 10minutter
Tilberedningstid Ventetid
50minutter 40minutter
Ingredienser
Instruktioner
  1. Hak alle grøntsagerne rustikt og stil dem klar.
  2. Varm en generøs mængde olivenolie op i en gryde eller en stor pande. Tilsæt alle grøntsagerne og lad dem stege ved medium til høj varme i 5-10 minutter, indtil de begynder at brune.
  3. Tilsæt de flåede tomater, paprika, rødvinseddike, soya og nogle timiankviste (evt. bundet sammen). Skru ned for varmen og lad simre uden låg i 40-45 minutter.
  4. Tilsæt til sidst de sorte oliven og smag til med salt og peber og evt. lidt sukker, hvis smagen er for skarp.
  5. Server med kartoffelmos, pasta eller cremet polenta – velbekomme!

Del dette: