Opskrifter/ Vegansk

VEGANSK PASTA/PESTO MED HASSELNØDDER OG PERSILLE

Vegansk pasta/pesto med hasselnødder og persille

Pasta/pesto fe(a)st, anyone? 

Jeg ved ikke, om jeg er den eneste, der kender det der med, at man nogle gange bare gerne vil have pasta til aftensmad. Altså sådan… KUN pasta. Og ikke på fuldkornsmåden, men mere sådan på den helt, lækre, fedtede hvide måde.

Årh, hold op. I kender det jo godt.

Og så er det jo så heldigt, at pasta med pesto lige er det intellektuelle niveau over pasta med ketchup og derfor fuldt ud socialt acceptabelt at spise. OGSÅ selvom man spiser det direkte fra skålen klokken 02 om natten, mens man ser madlavningsprogrammer på Netflix. Stadig fancy.

Pesto med hasselnødder og persille er min yndlingspesto, så det er næsten altid den, jeg laver, når jeg laver pesto, og den består i al sin enkelhed bare af olie, persille, hvidløg, hasselnødder, gærflager og salt. Den kan selvsagt laves med alle slags krydderurter og nødder, så man skal ikke gå i panik, hvis man ikke er i besiddelse af persille. Selv ville jeg virkelig gerne være typen, der har vindueskarmen fuld af krydderurter, der aldrig dør, men det har aldrig været mit lod i livet, så jeg ender altid med at skulle købe en helt ny, når jeg skal lave mad med det. Andre der kender dét?

I hvert fald: pasta/pesto handler meget om at hælde ting ned i en food processor, håbe, at det fungerer, og så elske livet, mens man gør det, eh? Så det håber jeg, at I vil gøre!

Med ønsket om en god mandag fyldt med tirsdagsenergi, julekager (vi må godt) og velvandede planter!

Vegansk pasta/pesto med hasselnødder og persille

Psst…

Hvis du er på udkig efter andre nemme pastaretter, så prøv f.eks.:

Print Recipe
VEGANSK PASTA/PESTO MED HASSELNØDDER OG PERSILLE
Vegansk pasta/pesto med hasselnødder og persille
Tilberedningstid 15 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Pesto
Pasta
Tilberedningstid 15 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Pesto
Pasta
Vegansk pasta/pesto med hasselnødder og persille
Instruktioner
  1. Kog pastaen efter anvisning på pakken i let saltet vand.
  2. Imens pastaen koger, laves pestoen: Kom alle ingredienser i en blender eller food processor og kør, indtil den har en god konsistens. Smag til.
  3. Dræn pastaen og hæld pestoen over. Fordel godt. Kan spises både varmt og koldt og holder sig godt i køleskabet. Velbekomme!
Del denne opskrift

No Comments

Leave a Reply

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial