VEGANSK DILDDRESSING – MIN YNDLINGSDIP TIL CHIPS
I kan godt smide jeres fordomme ud ad vinduet, for i denne opskrift skal vi altså frem med gærflagerne. Soyayoghurt kan godt være lidt svært at arbejde med, fordi det har lidt sådan en sødlig, sjov bismag, selv hvis man køber de sukkerfrie udgaver, synes jeg. Her sørger gærflagerne altså for i stedet at tilføre en tyk, cremet tekstur og lækker, nøddeagtig og ostet smag, hvilket er læææækkert. Er man overhovedet ikke til det, kan den dog godt laves uden.
Antal personer
2personer
Tilberedningstid
5minutter
Antal personer
2personer
Tilberedningstid
5minutter
Ingredienser
Instruktioner
  1. Bland alle ingredienser sammen i en skål. Start med 1 fed hvidløg og saft fra ½ citron og arbejd dig frem derefter. Jeg kan personligt godt lide masser af hvidløg og citron, men det er en smagssag.
  2. Server som salatdressing, som spreads i sandwich eller som dip til grøntsagsstave eller chips. Velbekomme!

Del dette: