VEGANSK BOLOGNESE MED NATURLI’ HAKKET
Antal personer Forberedelses tid
4 personer 10minutter
Tilberedningstid
40minutter
Antal personer Forberedelses tid
4 personer 10minutter
Tilberedningstid
40minutter
Instruktioner
  1. Kom lidt olivenolie i en gryde ved medium til høj varme. Hak løg, gulerod og bladselleri så fint, som du overhovedet orker, og steg det under omrøring i ca. 5 minutter, indtil det begynder at brune.
  2. Tilsæt Naturli’ hakket og hak det godt igennem med grydeskeen. Steg videre under omrøring, 5-10 minutter, indtil ‘kødet’ har fået lidt stegeskorpe.
  3. Tilsæt hakket hvidløg, tomater, soyadrik, basilikum, balsamico, salt og masser af peber. Rør rundt og giv det et opkog. Skru ned ned for varmen og lad det simre i 20-30 minutter, indtil bolognesen er tyk og god.
  4. Server sammen med masser af pasta, brug som fyld i pandekager, sovs på en pizza eller hvad end, du gider!
Recipe Notes

Tip: Plantedrik giver en god, cremet bolognese, men hvis du ikke er til det, så udskift det med bouillon eller rødvin.

Del dette: