Aftensmad/ Alle opskrifter

VEGANSK BOLOGNESE MED NATURLI’ HAKKET

Indlægget er ikke sponsoreret, men jeg har fået Naturli’ hakket gratis.

Glædelig 2018!

Jeg advarer om, at jeg har skrevet dette indlæg for flere dage siden, og er derfor ikke i stand til at berette, om min nytårsaften var god – men mit gæt er, at jeg i dag ligger meget tømmermændsramt i min seng med følelsen af Sahara i munden og påmindelsen om, at en kvinde i min fremskredne alder ikke kan tåle at drikke. Puh. Jeg har allerede ondt af fremtidsmig.

Meeen, så er det jo godt, at der findes pasta – og endnu bedre, at der findes Naturli’ Hakket, som lanceres i MORGEN, men som vist allerede så småt er kommet ud. Du kan derfor muligvis være heldig at finde det i en nærliggende Netto, hvor du kan købe det af en livstræt ungarbejder, der tabte lodtrækningen om nytårsvagten.

Jeg var til lancering på produktet tidligere på måneden, og trods det selvfølgelig inviterer mig til at sige noget pænt om det, fordi det lullede mig ind i en falsk følelse af at være cool, overskudsagtig og bloggersmart (nå ja, og fordi jeg fik en pose gratis ting, som jeg haltende, men taknemmelig, slæbte hele vejen hjem til Århus), så mener jeg faktisk oprigtigt, at det her produkt er noget af det fineste, 2018 har at byde på i forhold til at gøre plantebaseret mad mere tilgængeligt. Det ligner hakket kød, har konsistens som hakket kød, koster det samme som hakket kød og kan bruges til præcis det samme som hakket kød. Øh, hej!

Produktet er i sandhed temmelig meget en revolution for mig, som virkelig ELSKEDE bolognese, inden jeg blev veganer. Ydermere er det helt sikkert en revolution for min mor, som altid kunne hive noget spaghetti/kødsovs ud af ærmet, når jeg kom hjem på besøg, og som siden jeg blev veganer har rendt rundt med svedperler på panden i ren panik over, at hendes barn ikke får nok at spise i hendes varetægt. Derfor besluttede jeg ret hurtigt, at min testpakke skulle bruges til at lade bolognesen gøre et indtog i mit liv endnu engang. Mor, læser du med?

Hvis der er noget, der kan få mig til at fælde en lille tåre, så er det pasta, og da jeg satte mig til bords med en kæmpe portion af det her, smagte det præcis, som det altid har gjort. Altså af kød. Ikke linser eller grøntsager eller andet. Bare af kød. Miv. Livet er godt. Lige dér følte jeg virkelig, at jeg både kunne blæse og have mel i munden, og den følelse giver mig altså lyst til at sende en gavekurv med hjemmebrændte mandler til Naturli’, hvilket, bare hvis I var i tvivl, er en stor kærlighedserklæring. 2018 starter godt!

På med spisebukserne, væk med badevægten, frem med spaghettien og ned i Netto efter en pakke Naturli’ hakket!

Med ønsket om en god mandag fyldt med tømmermænd, cola i køleskabet og en god tro på det nye år!

Psst…

Hvis du er på udkig efter andre opskrifter på bolognese, så prøv f.eks.:

Print Recipe
VEGANSK BOLOGNESE MED NATURLI' HAKKET
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 40 minutter
Antal personer
personer
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 40 minutter
Antal personer
personer
Instruktioner
 1. Kom lidt olivenolie i en gryde ved medium til høj varme. Hak løg, gulerod og bladselleri så fint, som du overhovedet orker, og steg det under omrøring i ca. 5 minutter, indtil det begynder at brune.
 2. Tilsæt Naturli' hakket og hak det godt igennem med grydeskeen. Steg videre under omrøring, 5-10 minutter, indtil 'kødet' har fået lidt stegeskorpe.
 3. Tilsæt hakket hvidløg, tomater, soyadrik, basilikum, balsamico, salt og masser af peber. Rør rundt og giv det et opkog. Skru ned ned for varmen og lad det simre i 20-30 minutter, indtil bolognesen er tyk og god.
 4. Server sammen med masser af pasta, brug som fyld i pandekager, sovs på en pizza eller hvad end, du gider!
Recipe Notes

Tip: Plantedrik giver en god, cremet bolognese, men hvis du ikke er til det, så udskift det med bouillon eller rødvin.

Del denne opskrift

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Line
  01/08/2018 at 17:28

  Vildt lækkert!!!l lavede burgere den anden dag- Intet mindre en fantastisk Endelig kan jeg lave past kødsauce, lasagne, taco osv. Til mine drenge Post endelig flere opskrifter med Naturli hakket!!!! Vh Line

  • Reply
   Sofie
   01/09/2018 at 10:16

   Ja, jeg er også helt tosset med det! Og jeg skal nok poste flere opskrifter, når det engang kan lade sig gøre at få fat i det igen, det har vist sig at være en ret svær opgave 😀 Hav en dejlig dag! Mvh Sofie

 • Reply
  Mette
  10/26/2018 at 15:56

  Kan jeg lave den med Naturli Fars?

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial