AftensmadAlle opskrifter

VERDENS NEMMESTE AFTENSMAD: VEGANSK TORTILLA PIZZA PÅ TO MÅDER

Tortillapizza

Step back, ladies and gentlemen, for nu skal vi dælme have os et godt, gammeldags (tortilla)pizzafeast!

Hvorfor skal vi dét? Simpelt: Der findes ingen mennesker, der ikke kan lide pizza, og dem, der siger noget andet, lyver.

Derfor skal der heller ikke herske nogen tvivl om, at vi er svært glade for pizza herhjemme. Det er der flere grunde til: 1) Det indeholder ost (vegansk ost i dette tilfælde, men alligevel). 2) Vi er mennesker. Og 3) fik jeg sagt dét med ost? Der er en regel, der hedder, at det er fuldstændig umuligt at spise pizza og være deprimeret på samme tid. Det KAN ikke lade sig gøre. Derfor mener jeg rent principielt, at man burde spise meget mere af det.

Én ting, der til gengæld skiller vandene, er spørgsmålet om, hvorvidt pizza mest handler om bunden eller om fyldet. Med faren for at få mere eller mindre alle italienere på nakken må jeg sige, at jeg personligt helt klart er en topping-pige. Jeg mener, at en pizzabund udelukkende eksisterer med det formål at kunne bære så meget fyld som overhovedet muligt. Derfor synes jeg, at tortillapizza er helt idéel: den har verdens tyndeste bund, er absurd hurtig og nem at lave, der er ingen hævetid eller problemer med en dej, der ikke vil rulles ud (ikke at jeg har de problemer, for jeg uddelegerer som regel gærdejsarbejde) og man slipper for at skulle spise sig igennem tykke skorper. Nu skulle man tro, at det ikke kunne blive bedre, men midt i al denne nemhed har den stadig en wauw-faktor, som får dine gæster til at blive unødvendigt imponerede. I like.

I denne opskrift deler jeg et bud på to slags pizzaer, der er meget forskellige, men som begge kan tilfredsstille enhver pizzacraving. Den ene er med tomat, løg, champignon og ost, den anden med hummus (det er en ting, jeg lover det!), grøn peberfrugt, løg og majs. Er man ikke til dét, så skal man ikke være ked af det, for så længe man har en tortillapandekage og en ovn, så skal der nok komme noget godt ud af det, ligegyldigt hvad man vælger at komme ovenpå.

Mmm. Pizza. Skal vi se at komme igang?

Med ønsket om en god mandag fyldt med spontane biografture, bingewatching af ét eller andet, og indtag af noget med sukker i!
Print Recipe
Tortilla pizza på 2 måder
Instruktioner
  1. Forvarm ovnen til 200 grader varmluft.
  2. Kom tortillapandekagerne på en bageplade med bagepapir og spred tomatpuré ud på den ene, hummus på den anden. Fordel de forskellige toppings og slut af med salt og lidt oregano.
  3. Bag i ovnen 10-15 minutter, indtil de er gyldne og sprøde. Voilá!
Del denne opskrift

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial