Alle opskrifter/ Dessert/ Morgenmad

DESSERT TIL MORGENMAD: SUNDE VEGANSKE CHOKOLADEPANDEKAGER

Veganske chokoladepandekager

Breaking news: vi kan nu spise dessert til morgenmad. Jeg gentager: desserttilmorgenmad. 

Venner. Dagen er kommet. Vi lever i en verden, hvor vi kan komme til månen eller få en karriere ved at knalde i en swimmingpool. Der findes sågar en app, der kan vurdere, om en melon er moden. Alligevel er der ingen, der nogensinde har fundet ud af, at man faktisk godt må spise dessert til morgenmad… helt samvittighedsfuldt! 

Eller, det ved jeg ikke, om der ikke er nogen, der har fundet ud af. Det er der nok. Men det er i hvert fald en nyhed, der ikke er nået mig endnu. Derfor tillader jeg mig at have usandsynligt stor optur over disse choko/bananpandekager, der nok skal gøre det lettere at komme igennem kolde oktobermorgener. Og novembermorgener. Og morgener i det hele taget!

Disse chokoladepandekager består af banan, raw kakao og havregryn. Og ja, det er rigtigt. Helvede frøs lige til. Det er faktisk så tilpas sundt, at man sagtens kan overhælde det med sirup bagefter, uden at have kvaler over det. Siger jeg.

Lad mig lige male billedet engang: Søndag morgen. Kaffe i koppen. Og en stor stak små, buttede, veganske chokoladepandekager. Så skal ingen påstå, at lykken ikke findes.

Med ønsket om en god onsdag fyldt med Den store bagedyst, kage og mere kage!


 

Print Recipe
Dessert til morgenmad: Sunde chokoladepandekager
I denne opskrift er nok til én person - måske to, hvis man virkelig strækker den.
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 10 minutter
Antal personer
personer
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 10 minutter
Antal personer
personer
Instruktioner
  1. Kom alle ingredienser i en food processor eller blender og kør, indtil dejen er godt blendet igennem og har konsistens lidt som en kagedej.
  2. Brug en spiseske eller en lille øse til at hælde små pandekager på panden. Steg i rigeligt kokosolie ved middel til høj varme i et par minutter på hver side, indtil de er gyldne og lækre. Pas på, at de ikke brænder.
  3. Server med sirup, bær, sukker eller noget helt fjerde. Velbekomme!
Del denne opskrift

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial