STEGT SPIDSKÅL – DET BEDSTE OG NEMMESTE TILBEHØR
Antal personer Forberedelses tid
4personer 0minutter
Tilberedningstid
30minutter
Antal personer Forberedelses tid
4personer 0minutter
Tilberedningstid
30minutter
Instruktioner
  1. Tag de ydre blade af et spidskål og skær midt over. Skær evt. i kvarte, hvis spidskålet er stort. I så tilfælde kan det være nødvendigt at stege på 2 pander.
  2. Lad en spsk smørbar (eller bare almindeligt smør, hvis du ikke er veganer) smelte ved middel varme på en stor pande og læg spidskålet på. Lad det stege ved lav til middel varme i 30 minutter, mens du jævnligt vender det, sådan så alle siderne bliver stegte. Målet er, at det skal blive helt gyldent på alle sider og nærmest falde fra hinanden til sidst.
  3. Slut af med saft fra 1 citron direkte på den varme pande og masser af salt. Server som tilbehør til nærmest alt. Velbekomme!

Del dette: