Alle opskrifterTilbehør

STEGT SPIDSKÅL – DET BEDSTE OG NEMMESTE TILBEHØR

Stegt spidskål - det nemmeste tilehør

Vinteren er til for at leve af grove grøntsager stegt i smør, blev der sagt!

Såøh, stegt spidskål

Lyder riiiimelig fesent, ikke?

Bortset fra, at det er noget af det lækreste i verden, selvfølgelig!

Hemmeligheden bag stegt spidskål er at stege det i masser af smør (smørbar i mit tilfælde. Hold kæft, hvor jeg elsker det produkt!), og at stege det ved lav varme i mindst en halv time, sådan så hver side bliver karamelliseret og lækker. Til sidst skal de drysses med masser af salt og frisk citronsaft.

ØØHM, hej verdens mest perfekte tilbehør!

Jeg kunne seriøst spise stegt spidskål hver dag, hvis det skulle være, og hver eneste gang, jeg laver det, kommer det bag på mig, hvor seriøst lækkert, det faktisk er. Især det der brændte snask (mmmm, snask!), der ligger sig i bunden af panden, er det stof drømme er gjort af.

Og okay, det er måske ikke det KØNNESTE mad i verden, men det er de lækreste ting som regel aldrig. Tænk f.eks. på hvor ufotogen en chokoladekage kan være. Ja. Der hev jeg lige trumfkortet frem, kunne i mærke dét?

Med ønsket om en god onsdag fyldt med julefilm (nahaj, det er ikke for tidligt!), gode valgresultater og velsmurte æbleskivepander!

Stegt spidskål - det nemmeste tilehør

Psst…

Hvis du er på udkig efter andre lækre former for tilbehør, så prøv f.eks.:

Print Recipe
STEGT SPIDSKÅL - DET BEDSTE OG NEMMESTE TILBEHØR
Stegt spidskål - det nemmeste tilehør
Forberedelses tid 0 minutter
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer
personer
Forberedelses tid 0 minutter
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer
personer
Stegt spidskål - det nemmeste tilehør
Instruktioner
  1. Tag de ydre blade af et spidskål og skær midt over. Skær evt. i kvarte, hvis spidskålet er stort. I så tilfælde kan det være nødvendigt at stege på 2 pander.
  2. Lad en spsk smørbar (eller bare almindeligt smør, hvis du ikke er veganer) smelte ved middel varme på en stor pande og læg spidskålet på. Lad det stege ved lav til middel varme i 30 minutter, mens du jævnligt vender det, sådan så alle siderne bliver stegte. Målet er, at det skal blive helt gyldent på alle sider og nærmest falde fra hinanden til sidst.
  3. Slut af med saft fra 1 citron direkte på den varme pande og masser af salt. Server som tilbehør til nærmest alt. Velbekomme!
Del denne opskrift
Tags : tilbehør

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial