SALATTACOS MED BELUGALINSER OG PEANUTDRESSING
Antal personer Forberedelses tid
4personer 10minutter
Tilberedningstid
30minutter
Antal personer Forberedelses tid
4personer 10minutter
Tilberedningstid
30minutter
Instruktioner
Linsefyld
  1. Kog belugalinserne i vand med 1 bouillonterning efter anvisning på pakken og dræn dem godt i en sigte.
  2. Varm lidt olivenolie op på en pande ved middel til høj varme. Steg finthakket løg, hvidløg, frisk ingefær og chili sammen med 1 spsk sukker og en lille smule salt, ca. 2 minutter.
  3. Tilsæt de kogte linser til panden sammen med 1 spsk soya og steg lidt videre.
  4. Til sidst tilsættes saft og skal fra 1 lime sammen med hakket forårsløg. Rør rundt og lad varme igennem, ca. 30 sekunder, og sluk herefter for varmen.
Peanutdressing
  1. Rør alle ingredienserne sammen i en skål. Det vil i starten virke helt umuligt at få peanut butter rørt ud, men bare bliv ved med at røre, indtil det får en behagelig konsistens. Tilsæt evt. lidt lunkent vand for at justere.
Servering
  1. Læg vaskede, tørrede romainesalatblade klar og fyld dem med skefulde af linsefyldet. Top med generøse mængder peanutdressing og evt. lidt koriander på toppen, hvis du kan lide det. Velbekomme!

Del dette: