Alle opskrifter/ Morgenmad

SNACK-ATTACK: CRUNCHY SALATBÅDE MED GODE SAGER

Mellemmåltid: Romainebåde med gode sager

Vi har ventet på det længe, men NU har hun da fuldstændig tabt småkagerne, tænker du måske.

Men det, der sker her, er et lille mirakel, som ingen af os havde set komme. Sommetider skal man bare smide sine fordomme ud ad vinduet, læne sig tilbage og acceptere, at salatbåde med peanut butter og dadler er den snack, man har gået og manglet.

Seriøst. Stop. STOP med at dømme!

Det er lækkert.

Det er også vegansk, fri for raffineret sukker, glutenfrit, proteinrigt, mættende og alt muligt andet kedeligt. Men mest af alt er det bare lækkert, egentlig.

Jeg spiste de her tre salatbåde til morgenmad i går, og selvom jeg følte mig lidt for meget som én med en YouTube-kanal, så følte jeg mig også ret stolt af mig selv for at omfavne de underlige idéer. Selve idéen med at pakke noget ind i salat, i stedet for at spise det på brød, er noget fitness-verdenen har praktiseret i mange år og som jeg på det kraftigste har undgået (fordi, øhm, hej brød!), men da jeg en dag så en YouTube video, hvor en virkelig smuk australier spiste en peanut butter/dadel båd til morgenmad, blev min interesse alligevel vakt. Det smarte er, at romainesalat ikke rigtigt smager af noget; det er bare utrolig sprødt og læskende, og dermed lækkert at sætte sammen med hvad som helst.

Så jeg lavede en salatbåd med æble, kanel og valnødder, en med avokado og radiser og en med peanut butter, dadler og kakaonibs, som jeg spiste (og nød!) til min morgenkaffe. Dét kan man sgu da kalde at leve i det nye årtusind!

Idéen er god som morgenmad, men helt bestemt også som snack, og når du nu alligevel er igang med at smøre peanut butter på alting (jeg kender mine følgere), så kan du jo lige så godt prøve at smøre det på salat. JO, du kan.

Med ønsket om en god onsdag fyldt med skøre indfald, let beklædning (det er 10 grader i dag!) og gode playlister!

Mellemmåltid: Romainebåde med gode sager

 

Print Recipe
SNACK-ATTACK: CRUNCHY SALATBÅDE MED GODE SAGER
Mellemmåltid: Romainebåde med gode sager
Tilberedningstid 5 minutter
Antal personer
personer
Tilberedningstid 5 minutter
Antal personer
personer
Mellemmåltid: Romainebåde med gode sager
Instruktioner
  1. Det bliver ikke nemmere: kom dit yndlingsfyld på et sprødt romaineblad og spis, spis, spis!
Del denne opskrift

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial