SALAT MED SYLTEDE RØDBEDER, HUMMUS, PERSILLEPESTO OG SALTEDE MANDLER
Denne opskrift er nok til en skål – perfekt til frokost eller til at tage med på arbejde.
Antal personer
1person
Antal personer
1person
Ingredienser
Crunchy syltede rødbeder og rødløg – laves gerne dagen i forvejen
Salat
Instruktioner
Syltede rødbeder/rødløg
  1. Skræl rødbeden og skær den i små tern. Læg rødbederne i et henkogningsglas og stil til side.
  2. Skær rødløgene i skiver og læg dem på en pande med eddike, vand, sukker og salt. Giv det et opkog og lad koge ved kraftig varme i 5 minutter. Hæld den varme lage direkte ned i glasset med rødbedetern og rør rundt. Lad stå et par timer eller natten over. Opbevar i køleskab.
Salat
  1. Læg hummus i bunden af en stor skål og top med en god håndfuld spinat, nødder, kerner, tomat, pesto og rødbede på toppen, indtil du har skabt et smukt kunstværk. Spis evt. med brød til. Velbekomme!

Del dette: