DessertVegansk

24 VEGANSKE JULEOPSKIRFTER: PEANUT BUTTER FUDGE MED KUN 3 INGREDIENSER

Vegansk peanut butter fudge

Okay, så: Verdens nemmeste peanut butter fudge med kun 3 ingredienser. Need I say more?

Okay. Luk øjnene. Forestil dig din drømmeopskrift. Hvad indeholder den? For inde i mit hoved, så kunne jeg godt finde på at synes, at den ideelle opskrift skulle være noget med 1) peanut butter. Fordi altid peanut butter. 2) Kokos. Fordi altid kokos. 3) Noget, der er nemt og hurtigt. Altså, sådan: Jeg-kommer-tre-ting-ned-i-en-gryde-og-laver-ingenting-hurtigt.

Med andre ord: en opskrift der virkelig springer over dér, hvor gærdet er lavest. Det er så fjollet at finde stedet, hvor gærdet er højest, hvis man alligevel allerede står dér, hvor det er lavest. Det har jeg altid syntes.

Derfor får I i dag en fudge lavet af kun tre ingredienser og nærmest uden indsats overhovedet. Hva så? Elsker I mig nu?

Peanut butter fudge indeholder:

  • Peanut butter (duh!)

  • Kokosolie + kokosmel, hvis man vil

  • Sirup

    …Og skal bare koges sammen i 2 minutter.

…Kan vi lige overskue det?

Jeg kan i hvert fald ikke rigtig overskue andet på en søndag, så det tænker jeg, at I heller ikke kan.

Med ønsket om en god søndag fyldt med julemusik, noget med sovs og ingen søndagsdepressioner!

Vegansk peanut butter fudge

24 veganske juleopskrifter:
1. december: DIY bodyscrub med kaffe og kanel
2. december: Helende varm kakao
3. december: Julesovs alá Jamie
4. december: Flettet linsebrød
5. december: Chocolate chocolate chocolate chip cookies
6. december: Blomkålssteg på bund af sorte linser
7. december: Dadeltrøfler med kaffe og hvid chokolade
8. december: Butternutsteg med valnøddesmør
9. december: Græskardeller

Print Recipe
Verdens nemmeste peanut butter fudge
Tilberedningstid 3 minutter
Ventetid 2 timer
Antal personer
personer
Tilberedningstid 3 minutter
Ventetid 2 timer
Antal personer
personer
Instruktioner
  1. Kom alle ingredienserne i en kasserolle og smelt det sammen. Lad det koge 2-3 minutter og hæld det herefter i en lille form, f.eks. en brødform, beklædt med bagepapir. Sæt i fryseren i mindst to timer, indtil fudgen er stivnet.
  2. Skær i firkanter med en varm kniv og spis, spis, spis!
Del denne opskrift

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial