Alle opskrifter/ Morgenmad

HJEMVENDT FRA DE DØDE + VERDENS NEMMESTE PEANUT BUTTER/BANAN SMOOTHIE

Vegansk peanut butter/banan smoothie
Åh, så er jeg tilbage.

Efter hvad der føles som verdens længste ferie i Thailand. Ikke på den dårlige måde, forstås. Bare på den måde, at man har rejst i 4 uger, og pludselig føler man næsten, at man ikke længere er en del af samfundet. Jeg har ikke tjekket nyheder, planterne på mit værelse ville være døde, hvis jeg ikke havde storhjertede roomies og jeg er solbrændt og forvirret og har stadig klorrester siddende i mit hår. Jeg er mættet af god mad, gode indtryk, bilos og larm og jeg ved ikke helt, hvad jeg skal gøre af mig selv.

Skal jeg igang igen? Nu? Mig?

Njaaa, okay, så. Men jeg starter let ud. Jeg vågnede op i morges helt klatøjet i min egen seng, uden mennesker omkring mig og endda med grå skyer hængende udenfor, som jeg ikke har set i hvad der føles som flere år. Jeg traskede ud i køkkenet helt rundtforvirret over, hvad jeg egentlig normalt plejer at bruge mine morgener på og kom sågar til at åbne det forkerte skab, da jeg ville have fat i en kop. Så længe siden er det, at jeg har været i min lejlighed.

Vegansk peanut butter/banan smoothie

Jeg endte med at gøre det eneste fornuftige i den situation og vurderede, at min morgenmad nok hellere måtte bestå af noget, der kan blendes og har noget med peanut butter at gøre. Fordi, well, de to ting bør altid indgå i en situation, hvor man er træt og forvirret. Don’t you know it?

Oh.my.gaaawd. Hvorfor dronningen af peanut butter ikke tidligere har kørt den her kombi er jeg virkelig usikker på, men nu har jeg, og jeg tror aldrig, jeg bliver det samme menneske igen. Det er, uden at lyde helt vildt lummer, noget af det bedste, jeg nogensinde har haft i min mund. Heeeej hej hej.

Peanut butter. Banan. Dadler. Vanilje. Jaaaaa, ja, ja!

Det er nok ikke lige smoothien, du skal drikke, hvis du føler dig for tyk til dit badetøj, for den er næsten grotesk fyldig, og du kan godt forberede dig på, at du ikke får brug for at komme to sugerør i, sådan som jeg gjorde (for billedets skyld, forstås). Kun et menneske med en vilje som Fie Laursen i en diskotekskø ville kunne evne at dele denne her. Så er det sagt!

Puh. Jeg tror lige, jeg går ind og lægger mig lidt.

Er der nogen, der ringer til kommunen og siger, at jeg lige melder mig ud af samfundet?

Med ønsket om en god mandag fyldt med overskud (looool), skarpe blenderblade og kaffe med sol i ansigtet!

Vegansk peanut butter/banan smoothie

Psst… Har du prøvet chokolademilkshake med kaffe og valnødder? Nej? Så skal du nok komme igang!

Print Recipe
VERDENS NEMMESTE PEANUT BUTTER/BANAN SMOOTHIE
Vegansk peanut butter/banan smoothie
Tilberedningstid 5 minutter
Antal personer
person
Tilberedningstid 5 minutter
Antal personer
person
Vegansk peanut butter/banan smoothie
Instruktioner
  1. Kom alle ingredienserne i en blender, food processor, smoothie maker eller hvad du nu ejer og kør, indtil smoothien er lækker og cremet og dadlerne er blendet ud. Haaaps haps haps!
Del denne opskrift

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial