MIN YNDLINGS TOFUSCRAMBLE MED AUBERGINE OG EDAMAMEBØNNER
Jeg kan som regel godt spise portionen selv, men der er også nok til 2, hvis man er lidt mindre sulten end mig. Tip: Hak grøntsagerne dagen inden og stil dem i en beholder i køleskabet. Så er der forholdsvis hurtig scramble om morgenen.
Antal personer Forberedelses tid
1personer 5minutter
Tilberedningstid
20minutter
Antal personer Forberedelses tid
1personer 5minutter
Tilberedningstid
20minutter
Instruktioner
  1. Kog lidt vand i elkedlen og hæld ½ dl i en lille skål sammen med ½ bouillonterning. Rør godt rundt og stil til side.
  2. Hak alle grøntsagerne i chunky tern og steg dem ved middelhøj varme i lidt olivenolie i 5-10 minutter, indtil løgene begynder at få farve og auberginen begynder at brune i kanten (let brændt aubergine er noget af det lækreste, Moder Jord har at tilbyde, jeg siger det bare).
  3. Brug fingrene til at smuldre tofuen direkte over panden, så fint som muligt. Stænk med nogle skefulde af bouillonen og lad stege lidt videre, ca. 2 minutter, indtil væsken er væk og det hele begynder at have en lækker, mushy konsistens. Bouillonen sørger for, at det ikke bliver tørt, men i stedet saftigt og lækkert.
  4. Skru ned for varmen og tilsæt de frosne edamamebønner, oregano, paprika, 1 spsk soya og rigeligt sort peber til panden. Rør godt rundt og lad stå et par minutter, indtil bønnerne er tøet op.
  5. Server som den er, eller spis sammen med ristet brød og andre lækre morgenmadsting. Velbekomme!

Del dette: