Helende varm kakao
Denne opskrift har nok til 2 personer (eller en, hvis det er en af dé dage), og bør drikkes skoldhed. Man kan med fordel lave kakaoblandingen på forhånd og have den stående i et glas – så skal man ikke gøre andet end at varme lidt mælk og blande det sammen med pulveret, når man er kakaotrængende.
Antal personer Forberedelses tid
2personer 5minutter
Tilberedningstid
5minutter
Antal personer Forberedelses tid
2personer 5minutter
Tilberedningstid
5minutter
Instruktioner
  1. Kom mandelmælk og vand op i en gryde og varm op ved medium varme, indtil det er tæt ved kogepunktet. Husk at røre i det undervejs, så det ikke brænder på.
  2. Imens mælken opvarmes, laves kakaoblandingen. Rør alle ingredienser, undtagen sirup, sammen i en skål og fordel herefter i to store krus. Hæld den varme mælk over og rør godt rundt. Smag til med sirup, indtil den smager, som du synes den skal.

Del dette: