Alle opskrifterDessert

DADELKUGLER MED KOKOS

Dadelkugler
Ååååh, julen sig nærmer… JO! Den gør så. Hvis Magasin må pynte op i oktober, så må jeg også gerne indføre julede lækkerier. I øvrigt er det dadelkugler og ikke havregrynskugler, hvilket retfærdiggør at man kan indtage disse hele året. Har jeg besluttet.

Dadelkugler er den perfekte snack, fordi de både er så tilpas sunde, at den dårlige samvittighed først indtræder langt senere end normalt, og fordi de er en god undskyldning for at bruge sin foodprocessor. Jeg ved ikke med jer, men jeg leder personligt med lys og lygte efter muligheder for at spice hverdagen op ved at bruge elektronisk køkkenudstyr. Oh, the fun!

Mine dadelkugler indeholder:
Dadler
Kakao
Kokos
Kaffe
Chiafrø
Peanut butter
Pumpkin spice

…Men så længe man samler dadler, kakao og kaffe kan man i princippet komme hvad som helst i, så længe man har en foodprocessor, der finder sig i det.

Og ja. Der er pumpkin spice i mine dadelkugler. Og ja. Jeg har et problem. Jeg kan decideret ikke styre det, og det er ved at udvikle sig til en nærmest pinlig situation. Jeg kommer det i kaffen, i mine røræg, i havregrød, supper og alle andre mulige og umulige steder, og jeg kan ikke stoppe det. Men hvis man er typen, der godt kan, eller bare ikke er lige så vild med pumpkin spice som mig (hæ, don’t think so), så kan man erstatte det med kanel eller et andet krydderi, man godt kan lide.

img_20161014_161308
img_20161014_161448
Dadelkugler

img_20161014_163032
img_20161014_163006

 

Print Recipe
Dadelkugler med kokos
Dadelkugler
Forberedelses tid 10 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Forberedelses tid 10 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Dadelkugler
Instruktioner
  1. Kom alle ingredienser undtagen kaffe i en food processor. Blend indtil det er en samlet masse - det skal evt. gøres over nogle omgange, hvor siderne skrabes ned med en ske undervejs.
  2. Tilsæt til sidst kaffen og blend, indtil massen er klistret og kan samles med hænderne.
  3. Hæld kokosmel ud på en tallerken og rul kuglerne deri. Opbevar i en lufttæt beholder.
Del denne opskrift

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial