Alle opskrifterDessert

VEGANSK IS MED PEANUT BUTTER – CREMET, HIMMELSK OG HELT GENIAL

Vegansk peanut butter is

DAGEN ER OPRUNDEN: TRÆD TILBAGE FOR VEGANSK IS MED PEANUT BUTTER – SALT, SØD, CREMET OG LAVET UDEN ISMASKINE ELLER BESVÆR I ØVRIGT. HALLE TO THE LUJA!

Okay.

Okay, okay, okay. Det er ikke så tit, at jeg trutter i mit eget horn, men lige i det her tilfælde er jeg bare nødt til at sige: trut truuuut!

Jeg siger ikke, at jeg skal have en pris eller noget. Jeg siger bare, at jeg måske har fundet (en del af) løsningen på ét af de største veganske problemer, der findes: savnet efter is. Ordentlig is. Ikke de der kedelige, gudsforladte veganske bøtter med plain chokolade, vanilje eller hindbær man kan købe nede i Brugsen, hvorefter man går hjem, hopper i hyggebuksen og forsøger at se Bridget Jones, mens man i sit stille sind tænker,  at man ville give alt, man ejer, for bare én skefuld Ben & Jerry’s (Hypotetisk eksempel, selvfølgelig). Ingen kvinde med respekt for sig selv har nogensinde ytret ordene: “Mmm. I aften tror jeg rigtigt jeg skal hygge mig med at krybe ned under dynen med Netflix og en stor skål vaniljeis. Uden fyld. Eller chokolade. Eller noget som helst spændende. Kan næsten ikke få nok”. Ever. Så det er på tide at tage sagen i egen hånd!

Derfor giver jeg jer nu muligheden for at begrave jer selv i cremet, sød, salt vegansk peanut butter is med sprøde kakaonibs på toppen! I know. Jeg har også en tåre i øjenkrogen på nuværende tidspunkt.

Der er to mennesker i verden, der ikke ville kunne lide denne is: 1) Nøddeallergikere. 2) Peanut butter hadere.

Hører man til den første, så sender jeg min dybeste medfølelse. Hører man til den anden, så kan man lige så godt klikke videre med det samme, for denne is bader i peanut butter. Præcis som en ordentlig is skal gøre det, hvis I spørger mig.

Okay, så for at opsummere: vi har altså her en mælkefri is, der

– Er fri for tilsat sukker (dadler er ikke rigtigt sukker, det ved alle)

– Kun indeholder ting, man godt sundhedsmæssigt kan stå inde for

– Bader i peanut butter, hvilket gør den salt, cremet og crunchy

– Laves uden ismaskine og heller ikke skal røres i undervejs. Den lange tur til fryseren er jo helt umulig at overskue, når man ligger på sofaen med savl på kinden (igen: HYPOTETISK EKSEMPEL)

– Er lige så lækker som almindelig is – faktisk er der muligvis ingen, der opdager, at den er vegansk

– Kan peppes op med alt lige fra chokolade til bær (eller OREOS!!! Jeg ville som minimum give det et skud. Kan I forestille jer det?!)

Uuuh. Jeg kan mærke, at jeg lidt bliver skuffet over mine læsere, hvis denne opskrift ikke slår Holiday dip af pinden som mest populære opskrift. Primært fordi jeg selv kommer til at gå ind på den hele tiden, når jeg skal lave en ny portion…

Og sådan endte en hel perfekt onsdag. Jeg vil drømme om en skål is på størrelse med mit hoved, når jeg i morgen igen-igen-igen står på arbejde og jeg håber, at andre, der heller ikke har sommerferie, vil kunne få lige så meget glæde af isen som jeg.

Med ønsket om en dejlig aften fyldt med fodbad, slik og lethed ved at falde i søvn!

Vegansk is
Vegansk is

Print Recipe
Vegansk peanut butter is - cremet, himmelsk og helt genial
Vegansk peanut butter is
Tilberedningstid 10 minutter
Ventetid 8 timer
Antal personer
personer
Tilberedningstid 10 minutter
Ventetid 8 timer
Antal personer
personer
Vegansk peanut butter is
Instruktioner
  1. Kom mandler og vand i food processoren og kør, indtil det er en samlet masse uden for store stykker mandler. Tilsæt herefter resten af ingredienserne og kør, indtil alt er blendet og der hverken er stykker af nødder eller dadler - dette kan tage op til 4 minutter, så giv gerne din food processor en pause undervejs, hvis den bliver for varm.
  2. For en rugbrødsform med bagepapir og hæld ismassen deri. Top med 1 scoop kakaonibs, dæk med film og læg i fryseren i mindst 8 timer. Tag evt. isen op 15 minutter før servering, så den kan nå at blive blød.
  3. Spis som den er, eller top med f.eks mørk chokolade, Oreos, frugt eller mere peanut butter! Velbekomme!
Del denne opskrift
Tags : søde sager

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial