Alle opskrifter/ Dessert

GRAND PRIX SNACK: VEGANSKE CRUNCHBARER MED RICE KRISPIES

Rice krispies chokolade crunch barer

Introducing: Chokolade crunch barer med Rice Krispies, lavet med kun 5 ingredienser. Jeg er klar til min Nobelpris!

Aaaah. Kan I dufte det? Der er noget i luften, og det er ikke forår – det er Grand Prix!

Ja, det er sandt. Your’s truly er kæmpe Grand Prix fan. Det kommer ikke rigtigt bag på jer, vel?

Vi befinder os midt i dén uge på året, der herhjemme er kendt som Grand Prix ugen, fordi den ikke går ud på ret meget andet end odds, glimmer og mig, der fangirler på den helt kiksede måde. Eurovision er alt dét, jeg normalt forsøger at undgå: Drama, kiksede outfits, dårlige jokes, politiske agendaer, pinlig opførsel og falsk sang. Det er en musikalsk form for Paradise Hotel, og jeg har elsket det, siden jeg i 2002 faldt helt og aldeles pladask for Ira Losco fra Malta og hendes sang 7th Wonder. Jeg synes, hun var helt igennem vidunderlig. Hun endte med kun at blive nr. 2, og jeg blev så rasende, at jeg erklærede for mine forældre, at jeg altså nægtede at gå i seng, før hun havde vundet (jeg har altid været intelligent).

Siden dengang har jeg ikke misset ét eneste Grand Prix, og jeg går op i det med liv og sjæl – OGSÅ når det kommer til at planlægge de forskellige snacks, der skal indtages, mens jeg ser det. Den seneste uge har jeg dog brugt på at ligge syg og har stort set ikke lavet andet end at ligge i sengen, så jeg føler mig en lille smule ude af mit Grand Prix game og følte et stort behov for at uppe det, her to dage inden finalen.

Derfor, my friends: Syndige og helt perfekte chokolade crunch barer med Rice Krispies. Eller med andre ord: Den snack, jeg skal fortære, når jeg i morgen aften sidder fuldstændig spændt og klar foran fjernsynet under semifinale 2, mens jeg crusher på Ole Tøpholm. Og ham den lækre fra Sverige. Självklart.

To ting, I skal vide om disse barer:
1) Det bliver den nemmeste snack, I nogensinde kommer til at lave. De tog mig helt alvorligt kun 5 minutter at lave – og det var altså inklusiv at skifte Grand Prix sange på Youtube og fylde alle de chokoladeindsmurte køkkenting i opvaskeren bagefter (andre end mig, der har en overnaturlig evne til at få hele køkkenet til at ligne anden verdenskrig, selvom alt man i virkeligheden skulle bruge var en gryde og en dejskraber…?)
2) Rice Krispies er lavet af ris. Altså sådan mest, ikke. Dét er sundt. Kokosolie? Sundt. Kakao? MEGA sundt! Det er jo nærmest en fitnessbar, vi har med at gøre, hvis I spørger mig! Det var i hvert fald dét, jeg sagde til mig selv, da jeg spiste mit stykke nr. 5…

Konklusion? Vi burde alle spise langt flere chokolade crunch barer, yes?

Med ønsket om en god onsdag fyldt med Grand Prix, Grand Prix og endnu mere Grand Prix! (I elsker det jo også, I vil bare ikke indrømme det!)

Psst: Sidste års Grand Prix snack var disse raw brownie barer med peanut butter, som også var usandsynligt lækre og fortjener at blive lavet igen. Ja? Ja!


Print Recipe
Chokolade crunch barer med Rice Krispies
Instruktioner
  1. Watch out, for NU bliver det nemt: læg kokosolie, kakao, vaniljepulver, sirup og en lille smule salt i en kasserolle og varm op ved middel varme, indtil det hele er smeltet sammen og er helt flydende. Overfør til en skål og bland sammen med Rice Krispies, indtil det hele er blandet godt. Kom herefter massen i en brødform beklædt med bagepapir og pres det godt sammen med en ske, så det har en plan overflade.
  2. Læg i fryseren og vent ca. 30 minutter. Herefter burde den være stivnet og til at skære nogenlunde sammenhængende skiver af. Sæt den tilbage i fryseren, hvis der er noget til overs, så den kan holde formen (be warned: den er HØJEST vanedannende!).
  3. Server med en god kop kaffe og godt selskab. Velbekomme!
Del denne opskrift

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial