SU-RETTEN OVER DEM ALLE: CHILI SIN CARNE MED NATURLI’ HAKKET OG MASSER AF GRØNT
Denne chili sin carne er nok til en kæmpe portion, så halver opskriften, hvis du du gerne vil nøjes med mindre. Chili sin carne handler om kærlighed (man er vel romantiker), så lad være med at følge opskriften slavisk – tilsæt de grøntsager, du har liggende, brug de krydderier, du kan lide og server med pasta, ris, quinoa, tortillachips, avokado, soyayoghurt eller hvad end, du kan lide – jeg lover, at det bliver lækkert!
Antal personer Forberedelses tid
8personer 15minutter
Tilberedningstid
40minutter
Antal personer Forberedelses tid
8personer 15minutter
Tilberedningstid
40minutter
Instruktioner
  1. Hak alle grøntsagerne i passende tern og sæt dem til side, så de er klar til at komme i gryden.
  2. Varm lidt olivenolie op i en kæmpe gryde og steg Naturli’ Hakket i 5 minutters tid, indtil det begynder at få lidt stegeskorpe. Tilsæt alle grøntsagerne til gryden og steg videre under omrøring, yderligere 5 minutter.
  3. Tilsæt resten af ingredienserne, undtagen kidneybønner og frosne majs, rør rundt og giv det et opkog. Læg låg på og lad simre i 25-30 minutter.
  4. Tilsæt en dåse udrænede kidneybønner og de frosne majs til chilien og lad varme igennem i 5 minutter. Smag til med salt, peber og evt. flere krydderier, hvis du synes.
  5. Server i store skåle med de toppings, du kan lide.
Recipe Notes

Tip: Chili sin carne er endnu bedre dagen efter, så du kan sagtens lave den i forvejen, hvis du skal have gæster eller nem aftensmad.

Del dette: