Burritos med søde kartofler og grønkål
Antal personer Forberedelses tid
4personer 20minutter
Tilberedningstid
30minutter
Antal personer Forberedelses tid
4personer 20minutter
Tilberedningstid
30minutter
Instruktioner
  1. Forvarm ovnen til 200 grader.
  2. Skræl de søde kartofler og skær dem i chunky tern. Sæt dem til kogning i en gryde med rigeligt vand og lad dem koge i ca. 10 minutter, indtil de er møre.
  3. Varm olien op på en stor pande ved medium varme. Steg løg og hvidløg ca. 5 minutter, indtil de er bløde og begynder at brune i kanterne. Tilsæt herefter spidskommen, kanel, chili og soya og fordel godt.
  4. Hæld de hvide bønner på panden og mos dem godt ned i løgene med en kartoffelmoser eller en gaffel, indtil ca. 3/4 af bønnerne er most.
  5. Hæld vandet fra de søde kartofler og mos dem i gryden, enten med en kartoffelmoser eller en stavblender. Overfør herefter mosen til panden og hæld 2,5 dl grøntsagsbouillon ved. Rør rundt og lad det simre 1-2 minutter, indtil bouillonen er opsuget.
  6. Til sidst fordeles grønkålen i fyldet. Lad det varme med et par minutter, indtil det er faldet ned og er blevet en integreret del af fyldet.
  7. Smag til med salt og peber.
Samlingen
  1. Læg 2 spsk fyld i midten af en tortilla. Top med 1 spsk avokado. Fold enderne ind og rul sammen. Læg side om side i et fad, så tæt som muligt. Hvis der er fyld tilbage, så fordel det ovenpå.
  2. Bag i ovnen i ca. 30 minutter, indtil de er varme og gyldne på toppen. Server med guacamole, salsa eller en salat.

Del dette: