AftensmadAlle opskrifterFrokost

FREDAGSFEAST: LOADED CHILI FRIES

Loaded chili fries

Det fedeste ved at blive voksen (altså sådan næsten voksen) er, at man selv kan bestemme, hvad man spiser og hvornår man gør det. Hvis jeg f.eks har lyst til at spise pomfritter til frokost en helt almindelig hverdag, så gør jeg dét! – Sagde den stærke, uafhængige kvinde med dressing på kinden.

Jeg deltager lige nu i marts med medfølelse, som betyder, at jeg skal leve 100% vegansk i en måned. Indtil videre har det bragt en masse positive ting med sig (faktisk uhyggeligt mange), men det har også betydet, at jeg konstant er sulten. Altså konstant. Jeg æder, som om det var min sidste dag på jorden. En sund og naturlig reaktion, siger min veganer-veninde. Jeg ved ikke rigtigt, om mine hofter er enige. Skulle man endelig sige noget positivt om konstant sult, så må det være, at man får masser af tid til at fantasere om alt dét, man skal spise, når man kommer hjem. Nød lærer som bekendt nøgen kvinde at spinde, og denne (i øvrigt fuldt påklædte) kvinde må derfor konstant finde på nye måltider, der både formår at være veganske og tilfredsstille cravings på samme tid.

Resultatet? Loaded chili fries med kidneybønner, tomat, løg og en persille/hvidløgsdressing lavet på kokosmælk aka den mest finger lickin’ goooood frokost, du måske nogensinde har spist.

Tilpas fedtet til at det føles syndigt, tilpas fyldt med grøntsager til, at man faktisk har det helt godt med det. My kinda food. I øvrigt er det næsten weekend, så jeg har alt tid i verden til at komme i fitness og forbrænde kalorier henover de næste par dage. Ikke? Altså… Måske. Hvis der ikke er noget godt i fjernsynet.

Med ønsket om en god weekend fyldt med solskin (jeg sværger, at der var noget, da jeg stod op), overpriced latte på trendy fortovscaféer og masser af glimmer ud over det hele!




Loaded chili fries

2 personer

Ingredienser
1 portion af verdens bedste kartoffelbåde

Topping
½ løg, hakket fint
2 blommetomater eller 1 håndfuld cherrytomater, hakket fint
1 dåse kidneybønner

Kokosdressing
½ dåse kokosmælk
3 fed hvidløg
1 bundt persille
½ rød chili, hakket fint
1 spsk citronsaft
Salt og peber

Fremgangsmåde
Bag kartoflerne i ovnen.
Når kartoflerne bager, forberedes kokosdressingen: Hæld kokosmælken op i en skål og rør sammen med 1 bundt finthakket persille, chili, hvidløg og citron. Smag til med salt og peber og stil til side.
Når kartoflerne er færdige, så top dem med hakket løg, tomat, drænede kidneybønner og generøse skefulde af kokosdressingen.
Spis det hele selv eller del med én, du elsker!

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial