Det fedeste ved at blive voksen (altså sådan næsten voksen) er, at man selv kan bestemme, hvad man spiser og hvornår man gør det. Hvis jeg f.eks har lyst til at spise pomfritter til frokost en helt almindelig hverdag, så gør jeg dét! – Sagde den stærke, uafhængige kvinde med dressing på kinden.
Jeg deltager lige nu i marts med medfølelse, som betyder, at jeg skal leve 100% vegansk i en måned. Indtil videre har det bragt en masse positive ting med sig (faktisk uhyggeligt mange), men det har også betydet, at jeg konstant er sulten. Altså konstant. Jeg æder, som om det var min sidste dag på jorden. En sund og naturlig reaktion, siger min veganer-veninde. Jeg ved ikke rigtigt, om mine hofter er enige. Skulle man endelig sige noget positivt om konstant sult, så må det være, at man får masser af tid til at fantasere om alt dét, man skal spise, når man kommer hjem. Nød lærer som bekendt nøgen kvinde at spinde, og denne (i øvrigt fuldt påklædte) kvinde må derfor konstant finde på nye måltider, der både formår at være veganske og tilfredsstille cravings på samme tid.
Resultatet? Loaded chili fries med kidneybønner, tomat, løg og en persille/hvidløgsdressing lavet på kokosmælk aka den mest finger lickin’ goooood frokost, du måske nogensinde har spist.
Tilpas fedtet til at det føles syndigt, tilpas fyldt med grøntsager til, at man faktisk har det helt godt med det. My kinda food. I øvrigt er det næsten weekend, så jeg har alt tid i verden til at komme i fitness og forbrænde kalorier henover de næste par dage. Ikke? Altså… Måske. Hvis der ikke er noget godt i fjernsynet.
Med ønsket om en god weekend fyldt med solskin (jeg sværger, at der var noget, da jeg stod op), overpriced latte på trendy fortovscaféer og masser af glimmer ud over det hele!