Veganske havregrynsvafler med æble

VAFFEL-TIRSDAG #1: HAVREGRYNSVAFLER MED REVET ÆBLE OG ROSINER

Jeg kan ikke huske, om jeg nogensinde har introduceret for jer, hvorfor jeg hader tirsdage. Eller, hader tirsdage, det er måske også lige dramatisk nok. Jeg forsøger som udgangspunkt at lade være med at hade ting. Længere. Men tirsdag er i hvert fald dén ugedag, jeg bryder mig mindst om. Det er sådan et underligt vakuum, hvor…

SALATTACOS MED BELUGALINSER OG PEANUTDRESSING

Hej søndag. Hej Netflix, overspringshandlinger, bløde dyner og søde veninder. Og hej salattacos med belugalinser og verdens (ja, jeg siger verdens) bedste peanutdressing. Verdens bedste søndagsmad: fedtet, salt, sødt, billigt og delevenligt. Og fik jeg nævnt fedtet? Fordi, altså, der ér bare ingen bedre dage at få fedtede fingre på end om søndagen, vel? Opskriften…

Vegansk rødbedecarpaccio med hasselnødder

RØDBEDECARPACCIO MED RISTEDE HASSELNØDDER

Friends, it’s time to get fancy! Altså fancy på jeg-drikker-rosé-og-serverer-rødbedecarpaccio-for-mine-gæster-i-høje-hæle-og-læbestift-måden! Ikke at jeg holder synderligt mange af den slags selskaber (eller bare ingen), men det kunne være, man skulle til dét nu! Rødbedecarpaccio er en ret, jeg har haft inde i hovedet i lang tid, men som jeg aldrig har fået ført ud i livet.…

Roots salat med rødbede, pesto og hummus

ROOTS RIP-OFF: SALAT MED SYLTEDE RØDBEDER, HUMMUS OG PERSILLEPESTO

Julen er lige oppe over, så rent samvittighedsmæssigt føler jeg stor trang til at spise salat, inden hele konfekthelvedet går løs. Men altså, ikke sådan almindelig kedelig salat, vel. Mere sådan “vi-kalder-det-for-salat-men-det-har-i-virkeligheden-ikke-så-meget-med-salat-at-gøre”-salat, hvis I kender dem. Hold nu op. Det gør I. Idéen til den her salat er faktisk slet ikke min, for den er…