SALATTACOS MED BELUGALINSER OG PEANUTDRESSING

Hej søndag. Hej Netflix, overspringshandlinger, bløde dyner og søde veninder. Og hej salattacos med belugalinser og verdens (ja, jeg siger verdens) bedste peanutdressing. Verdens bedste søndagsmad: fedtet, salt, sødt, billigt og delevenligt. Og fik jeg nævnt fedtet? Fordi, altså, der ér bare ingen bedre dage at få fedtede fingre på end om søndagen, vel? Opskriften…

Vegansk rødbedecarpaccio med hasselnødder

RØDBEDECARPACCIO MED RISTEDE HASSELNØDDER

Friends, it’s time to get fancy! Altså fancy på jeg-drikker-rosé-og-serverer-rødbedecarpaccio-for-mine-gæster-i-høje-hæle-og-læbestift-måden! Ikke at jeg holder synderligt mange af den slags selskaber (eller bare ingen), men det kunne være, man skulle til dét nu! Rødbedecarpaccio er en ret, jeg har haft inde i hovedet i lang tid, men som jeg aldrig har fået ført ud i livet.…

BACK TO WORK: SANDWICH MED HUMMUS, AVOKADO OG TOMAT

Hverdagen banker på døren, og jeg har både lyst til at byde den en kop kaffe og bede den skride ad helvede til. Jeg starter i praktik i morgen, og jeg har brugt hele dagen på at preppe: Overskudsagtig, PBA-fri madkasse og unødvendig dyr designervandflaske er købt. Perfekt jeg-er-urban-og-tjekket-men-også-ret-sød-og-klog-outfit er planlagt. Æble-gulerod-ingefær juice er lavet…