SALATTACOS MED BELUGALINSER OG PEANUTDRESSING

Hej søndag. Hej Netflix, overspringshandlinger, bløde dyner og søde veninder. Og hej salattacos med belugalinser og verdens (ja, jeg siger verdens) bedste peanutdressing. Verdens bedste søndagsmad: fedtet, salt, sødt, billigt og delevenligt. Og fik jeg nævnt fedtet? Fordi, altså, der ér bare ingen bedre dage at få fedtede fingre på end om søndagen, vel? Opskriften…

Vegansk rødbedecarpaccio med hasselnødder

RØDBEDECARPACCIO MED RISTEDE HASSELNØDDER

Friends, it’s time to get fancy! Altså fancy på jeg-drikker-rosé-og-serverer-rødbedecarpaccio-for-mine-gæster-i-høje-hæle-og-læbestift-måden! Ikke at jeg holder synderligt mange af den slags selskaber (eller bare ingen), men det kunne være, man skulle til dét nu! Rødbedecarpaccio er en ret, jeg har haft inde i hovedet i lang tid, men som jeg aldrig har fået ført ud i livet.…

Veganske flødekartofler på to måder

24 VEGANSKE JULEOPSKRIFTER: KLASSISKE FLØDEKARTOFLER PÅ TO MÅDER

Glædelig 21. december! Uuuh, det er ved at være tæt på, kan I mærke dét? Personligt har jeg det lidt ambivalent med dén sag. Jeg glæder mig virkelig meget til jul, sådan som jeg altid gør. Men denne jul føles lidt underlig, fordi den er min sidste jul som studerende og dermed også, hvis man…